Skoda

Ekte turopplevelser planlagt av kunstig intelligens

Skoda skal inspirere alle turglade nordmenn til å utforske verden rundt seg. Derfor lanserer vi Blåtur.

Tjenesten tar utgangspunkt i over 7000 opplevelser spredt rundt i Norge, og utnytter kunstig intelligens for å skreddersy en reiserute på under 10 sekunder. Med utgangspunkt i startposisjonen og ønsket lengde på turen, finner tjenesten frem til flotte destinasjoner og morsomme aktiviteter. På turen kan du oppleve alt fra korte fotturer i skogen, til et lite, lokalt museum i nabobygda.

Ingen vet hva som gjemmer seg bak neste sving

Med Blåtur kan du selv bestemme om turen skal holdes hemmelig, og la destinasjonene avsløres underveis. Hvis fristelsen blir for stor, kan du velge å se destinasjonene før du setter deg i bilen.

Under panseret

Tjenesten bruker data fra troverdige kilder som visitnorway.no, UT.no og Google Places, og integrerer naturlig språkbehandling gjennom GPT-4. Ved å lage en vektordatabase av steder, attraksjoner og severdigheter, klarer tjenesten å generere millioner av reiseruter. Men husk, AI-en kan av og til gi noen uventede resultater og inneholde unøyaktigheter vi ikke kan kontrollere. Samtidig er det disse tilfeldighetene som gjør det mulig å generere helt unike blåturer – uansett hvor du er i Norge.

Tilgjengelig for alle

Enten du kjører Škoda eller ikke, er Blåtur tilgjengelig for alle turglade nordmenn med tilgang på bil.

God tur!